Cjenici i jelovnici

Profinjene menu karte ili otkačeni cjenici su neophodan i bitan dodatak vizualne prepoznatljivosti svake uslužne djelatnosti.

Istaknite se prepoznatljivošću i osnažite svoj brend svježim i stiliziranim cjenicima / jelovnicima / menu kartama.

Pogotovo za cjenike preporučamo obostranu vruću laminaciju s napustom koji dosta dodaje na izdržljivosti i vijeku trajanja u kombinaciji s 120g/m2 – 200g/m2 matte ili silk/glossy papirom. Ukoliko zaštita laminacijom nije potrebna tada se preporuča print na 200g/m2 – 300g/m2 matte ili silk/glossy papiru i za takve cjenike je moguća dorada presavijanja, biganja i klamanja.

Kao alternativa se može koristiti i hladna laminacija za koju je moguća dorada presavijanja, biganja i klamanja.

Cjenike i jelovnike možemo i uvezati (tvrdi uvez, žičani uvezi…), kaširati na forex ploče, perforirati i sl.

Roberto H.

Vlasnik restorana
Nakon pašticade, najbolje nam idu Retesovi cjenici. Gosti su ih samo odnosili dok nismo cijenu i na njih izvisili.